Tájékoztató szelektív hulladékgyűjtő edény térítésmentes átvételéről

Főoldal » Hírek » Tájékoztató szelektív hulladékgyűjtő edény térítésmentes átvételéről

2024. jún 27. | Hírek

Tájékoztató szelektív hulladékgyűjtő edény térítésmentes átvételéről

Tájékoztató

a szelektív és az elkülönített hulladék gyűjtésre rendszeresített gyűjtőedény térítésmentes átvételéről

Tisztelt Ügyfelünk!

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. – mint 2023. július 1-től a hazai hulladékgazdálkodási rendszer környezeti és gazdasági szempontból is fenntartható működtetéséért felelős társaság – a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelei részére térítésmentes használatra biztosít szabványos 240 literes szelektív hulladékgyűjtő edényt a szelektív hulladék ingatlanon történő gyűjtéséhez. Az új szelektív hulladékgyűjtő edényt mindazon ügyfeleink részére biztosítjuk, akik jelenleg a vegyes háztartási (kommunális) hulladékot gyűjtőedényben gyűjtik.

Lakossági ügyfeleink háztartásonként 1 darab szabványos szelektív gyűjtőedényre jogosultak.

Az új szelektív hulladékgyűjtő edény

Átvételének ideje:

2024. július 2. (kedd) 9:00-17:30, valamint

2024. július 3. (szerda) 9:00-17:30 között

Átvételének helye:

 Jáki Közös Önkormányzati Hivatal, parkoló (Ják, Kossuth u. 14.)

Az új szelektív hulladékgyűjtő edényt lakossági ügyfeleink, lakcímkártya, személyigazolvány, nem saját tulajdonú ingatlan esetén meghatalmazás bemutatásával személyesen vehetik át. Meghatalmazás minta az átvétel helyén rendelkezésre áll.

A szelektív-hulladékgyűjtési rendszer – a gyűjtőedények által nyújtott előnyökön túl – nem változik.  

A szelektíven gyűjtött hulladékot a területi szolgáltató továbbra is a már megszokott, hulladéknaptárban megadott szelektív gyűjtési napon szállítja el. A kihelyezett edényen felüli többlethulladék továbbra is kihelyezhető bármilyen átlátszó zsákban a kuka mellé, azaz továbbra is mennyiségi korlátozás nélkül szállítjuk el a szelektív hulladékot. Az új szelektív hulladékgyűjtő edénybe műanyag, fém és papír hulladék gyűjthető, amellyel kapcsolatosan minden információ elérhető a MOHU honlapján a www.mohu.hu weboldalon.

Az átadott új szelektív hulladékgyűjtő edények a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. tulajdonát képezik, ezért kérjük annak rendeltetésszerű használatát és állapotának megőrzését. A hulladékgyűjtők az adott címhez kapcsolódnak, tulajdonosváltás esetén maradnak az ingatlanban. Tartós lakatlanság esetén az elszállítási igényt a területi szolgáltató felé kell jelezni.

Köszönjük, hogy a hasznosítható hulladékok szelektív gyűjtésével hozzájárul természeti kincsein közös megóvásához, és hogy ezáltal tiszta, környezetbarát országot, felelősségteljes társadalmat építhetünk.

Tisztelettel:       STKH Nonprofit Kft.

Hírek

Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2024. július 16....

bővebben

Tájékoztatás szúnyoggyérítésről

  TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2024. június 28....

bővebben