Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Főoldal » Pályázatok » Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

A pályázatról röviden

FELHÍVÁS   Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2021/2022. tanév második félévére és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára a 2022/2023. tanévre („B” típusú pályázat). A pályázóknak az eper bursa rendszerben […]

FELHÍVÁS

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2021/2022. tanév második félévére és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára a 2022/2023. tanévre („B” típusú pályázat).

A pályázóknak az eper bursa rendszerben (https://bursa.emet.hu)  kell regisztrálni és rögzíteni a pályázatukat, majd onnan kinyomtatva, aláírva a szükséges mellékletekkel együtt:

  • hallgatói jogviszonyigazolás (közös háztartásban élő testvéreké is kell)
  • egy háztartásban élő (szülők, esetleg dolgozó testvérek) jövedelemigazolásai
  • egy háztartásban élők igazolása (kormányablak adja ki, ott kell kérni)

Ják Község Önkormányzatánál 9798 Ják, Kossuth u. 14. szám alatt leadni.

Pályázat beadásának határideje: 2021. november 5.

 

 

Ják Község Önkormányzata

Hírek

Eb-összeírás 2021

Tisztelt Ebtartók! Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. Törvény (Ávt.) 42/B. (1) bekezdése rendelkezése alapján az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat –...

bővebben

Sportpályázat 2021

Vissza nem térítendő pénzbeli támogatás Jákon működő sporttevékenységet folytató szervezetek és Jákon sportoló vagy a községet képviselő sportolók, sporttevékenységet folytató közösségek részére.

bővebben