VIRÁGOS JÁKI KERTEK 2021

Főoldal » Pályázatok » VIRÁGOS JÁKI KERTEK 2021

Az eseményről röviden

Pályázat a helyi lakosság számára 2021. május 15-től június 15-ig.

Ják Község Önkormányzata és a Jákiak Jákért Egyesület pályázatot hirdet „VIRÁGOS JÁKI KERTEK 2021″ címen a helyi lakosság részére.

Feltételek

A pályázatban csak jáki lakcímmel rendelkező természetes személyek vehetnek részt. A pályázaton való részvételhez szükséges a pontos név és lakcím és telefonszám megadása.

A nevezéshez küldjenek be 3 fotót „VIRÁGOS JÁKI KERTEK 2021” jeligével 2021. május 15-től június 15-ig a kertjük legszebb, legkedvesebb, leghangulatosabb részéről a kultura@jak.hu címre.

A pályamunkák közül a zsűri a kertek helyszíni megtekintése után dönt a nyertesekről.

A győztes pályázók nevét és a fotókat a helyi médiában,weboldalainkon, Facebook-oldalainkon, a Jáki Művésztelep bankettjén, valamint az Ady Endre Művelődési Házban a faliújságon kifüggesztve mutatjuk be.

Nyeremények

Fődíj: egy 70 ezer forint értékű kertészeti utalvány.
Második helyezett: 50 ezer Ft értékű kertészeti utalvány.
Harmadik helyezett: 30 ezer Ft értékű kertészeti utalvány.

Különdíjak
➢ 3 db 10 ezer Ft értékű kertészeti utalvány -Ják Virágkertészet felajánlása
➢ Virágdísz, pezsgő, részvételi tanúsítvány – A Jákiak Jákért Egyesület jóvoltából

A díjak készpénzre nem válthatók át.

Egyéb tudnivalók

A nyerteseket e-mailben, telefonon értesítjük, az utalványokat személyesen adjuk át egy községi rendezvény keretében. A pályázó felelős azért, hogy az általa megadott adatok érvényesek legyenek, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni vele további egyeztetés végett.

Pályázók tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak, hogy a pályázatra beküldött anyagot részben, teljes egészében, vagy szerkesztett formában a pályázat kiírói felhasználhatják.

A Pályázók személyes adatainak kezelésére kizárólag a pályázat elbírálása céljából az eredmény kihirdetéséig kerül sor.

A személyes adatok felvétele a Pályázók önkéntes hozzájárulásán, a nyertes Pályázó(k) személyes adatainak kezelése az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapul.

Hírek